Söndag!


Hjärta....

Har varit ute på en promenad med hundarna och här i söder väntas det snö, hoppas det kommer lite senare för snart åker jag mot Malmö. Ska först hämta sonen som följer med mig och det känns tryggt ♥
Tror ni inte att jag såg makens bil på min promenad och då kom dessa jävla tårar igen, han åker till Göteborg idag för att gå på Mc-mässa. Hade gärna varit med, när ska jag kunna släppa honom, glömma honom och när ska det sluta att göra så här ont :(

Jag har låst fast mig vid att jag ska hem och då som först kan jag må bättre, helt galna tankar jag vet ;)
Vad jag förstått så tänker man inte rationellt vid kriser, jag känner mig som tre år och törs och kan inget själv.
Jag vet att jag är duktig och kan klara mig själv men varför är det då så svårt att göra det, jag liksom vill inte och gör mig då hellre till ett offer.
När jag kommer till Norrköping blir allt bra, hmmm är det så enkelt och när blir den flytten av för det kanske dröjer fast jag gärna skulle åkta i morgon!!!!
Jag önskar att någon skulle kunna servera ett jobb och en lägenhet åt mig på ett silverfat, visst skulle det vara smidigt och bra. Bara ligga här i soffan och vänta på att någon annan tar tag i det jobbiga och fixar det som man önskar sig allra mest just nu :)

Hoppas ni får en fin söndag
Kramen
Milla sa:

Du vill nog bara fly från situationen tycker jag det låter som när jag läser det du skriver. Ni flyttade väl till Höganäs pga din mans arbete, var det inte så?! Klart du känner dig vilsen och inte hemma i Höganäs. Din grundtrygghet finns i Norrköping så det är säkert därför du vill dit. Hoppas det du ska göra i Malmö går bra! Kram!

2012-01-29 @ 11:41:12 | http://memillakilla.blogspot.com
Gittan sa:

Vet precis hur kaotiskt allt e just nu..ena stunden vill man det o i nästa något annat..Tänk om vi hade bott närmare varandra..då kunde vi tagit våra hundar på promenader o pratat om allt mellan himmel o jord..men det är ju några mil emellan..jag bor i Trollhättan och ska flytta hem till Uddevalla igen..Hoppas att du får en bra söndag som inehåller något positivt =) Gittan

2012-01-29 @ 13:22:13 |
Anonym sa:

Ja det är synd att vi är i så olika delar av landet annars skulle vi kunnat träffas jag har funderat på det. Jag bor emellan Jönköping och Borås.Mycket lustigt min var på MC mässa i går.Det är mycket som rör runt eftersom det är så mycket som måste lösas.Det hade varit undrebart om någon kunde gjort det åt en. Jag såg ett kundöverdrag i går på Netto med Texten Think positve and be happy. Sen kom jag på igår att försöka vara i nuet det som skall göras idag, Samt att man får dela upp sakerna i delar annars blir det som ett stort sammansurium. Försöka ta en sak för sig.

Hutlös vilket arvode till advokaten(det skulle mannen betala) Det är det som man undrar mycket fördelning och då menar jag inte inventarier, utan pensionförsäkring Om mannen behåller villan.

Det som är så ruttet för mig är att jag blev sjuk och var med om olyckshändelse vilket gjorde att jag inte kunde gå tillbaka till mitt arbete och ekonomisk har man ju förlorat mot lön. Fick ett arv efter mina avlidna föräldrar ,det känns som han väntat ut det. Jag hade viljat skyddat det.För jag skulle behövt haft det för att få det lite guldkant fram över. Hade min pappa veta detta hade han vänt sig i graven ,han var inte så insatt att han skrev testamente om enskilt åt mig ,dock gjorde han det när min broder tog över hans ställe. Man träffar ju folk man känner ofta idag som delar på sig ,men man kan ju aldrig föreställa sig hur jobbigt det skulle vara. Att få ett vetigt boende till en i längden rimlig summa det är nog det värsta i det hela. För mannen har jag gett upp och jag känner att det är inget att bygga på han har redan gått sin väg. När jag tänker tillbaka för ett ex antal månader så frågade utflyttad dotter vad är det med pappa? Så när jag ser lite tillbaka så har min haft detta tillbaka en längre tid och nu vart det klart för honom. Jag accepterar det ,men det är tråkigt tycker jag och särskild för våra barn.Pojken hade inte lämnat boet men gör det i nästa månadsskifte och det känns tråkigt avslut så känner jag det som mamma.

Ha det så bra S kram från Eva vem vet en dag kanske vi ses när vi fått ordning i all röra.

2012-01-29 @ 18:30:33 |

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0