Två år i bloggvärlden


Kvällens foto...

Kom precis på att jag nog snart har bloggat i hela två år och mycket riktigt så var det, den 8 maj 2009 gjorde jag mitt första inlägg på Pollymuffins och sedan har det bara rullat på. Hur fort går egentligen två år, helt otroligt!!
Två år av glädje, fotografering, nya vänner och jag vet inte hur mycket detta med bloggande ger mig på alla sätt och vis egentligen för jag bara älskar det och jag har blivit en riktig datanörd ;)
Jag kanske inte är den bästa skrivaren och jag vet att det finns människor som har åsikter om vad och hur jag skriver här inne och då måste jag säga att det är frivilligt att gå in här. Jag älskar att lägga ut mina bilder som betyder mycket för mig och som lärt mig att se och uppskatta allt vackert vi har runt omkring oss.
Drömmer om att få göra mera med mina bilder och kameran men där har jag nog fortfarande en hel del att lära mig skulle jag tro ;)
Ni läsare blir bara flera och flera och för mig får ni gärna bli några till och att ni skriver en kommentar ibland skulle också göra mig glad :)
Jag hoppas ni fortsätter att titta in här också i fortsättningen.
Tack för att ni finns och förgyller min vardag med era fina kommentarer.

Kram och sov gott
Carolines hemligheter sa:

Godmorgon! Grattis till jubileumet, din blogg är ju så mysig och fantastiska bilder delar du med dig av också :-) Hoppas det blir betydligt fler år med "Gröna nyanser"!



KRAMAR

2011-05-11 @ 06:47:59 | http://jagsaracaroline.blogg.se/
Annas inspiration sa:

Grattis till dina 2 år i bloggosfären!

Ja när man började visste man inte hur mycket det skulle ge, roligt forum det här :-)



STOR KRAM

2011-05-11 @ 18:46:58 | http://annasinspiration.blogg.se/

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0