Vilka härliga dagar!


Stockholms stad.....

Vilka härliga dagar jag och Cecce har haft i huvudstaden :)
Fredagen blev det shopping i stan och givetvis var vi tvungna att gå i gamla stan och jag bara älskar dessa små gränder.
Ett litet besök på NK och slottet blev det också ;)


Vem vill inte baka....

Cecces och mina intressen är ju som ni vet bakning och lyckliga vi hittade en jättemysig affär med dessa fantastiskt fina bakformar. Vi ville köpa allt ;)


Lakrits, lakrits, lakrits.....

Vi höll på att leta ihjäl oss efter en butik som bara säljer lakrits och vilken butik sedan....oj man skulle kunna handla hur mycket som helst. Jag är måttligt förtjust i lakrits men ni skulle ha hört Cecce....oj oj vilka läten när hon tuggade dessa godsaker ;)


Vetekatten....

Vi hann även med en fika på mysiga Vetekatten, detta ställe har jag helt missat vid mina tidigare besök i Stockholm.
Nästa gång måste jag dit igen, såååå mysigt och inte tala om gott :)


Bloggträff....

Fredagskvällen avslutades med en bloggträff med fem helt underbara människor på en mysig restaurang på söder, detta bloggande är helt fantastiskt. Hade jag inte bloggat så hade jag inte träffat dessa människor!!!
Vi pratade, skrattade, åt supergod mat och vi fotade, ja ni skulle ha sett våra kameror, haha undrar vad de andra gästerna tänkte ;)
Själv misslyckades jag helt men mina foton som jag tog innomhus, om det var vinet eller inställningarna vet jag inte men suddiga blev dom :(
Senare i natten skulle vi upp i skatteskrapen och herregud vilken utsikt över Stockholms stad det var, riktigt mäktigt :)
Ja vi hade så trevlig och jag hoppas verkligen vi kan träffas snart igen.


Rosendal....

När lördagen kom sov vi ganska länge, man är ju ingen ungdom längre och då känns det när man är ute och slarvar om natten.
Planerna för denna dag var Rosendals trädgård och när vi vaknade sken solen och det var perfekt för denna utflykt :)
Söta Ann-Louise ville gärna föja med oss och hon är så gullig denna människa, så roligt att vi träffades ytterligare en gång :)
Tänk att man aldrig varit här tidigare??? I växthusen blommade det för fullt, jag blev helt lyrisk av allt det vackra och kameran gick varm och smörgåsen och morotskakan ute i solen var inte helt fel kan jag säga :)


Pizzakväll....

Kvällen avslutade med en pizzarulle på en supermysig pizzeria vid Karlaplan där vi bodde, ett riktigt mysigt ställe och så gott det var med denna pizzarulle som serverades med olja, ruccola och parmesanost.....mums :)
Sedan bar det hem för packning och städning av lägenheten.

Tack alla som förgyllt dessa dagar för mig och tack till Stig med fru som lånade ut denna lägenhet till oss, tyvärr kan jag inte tacka SJ som ännu en gång lyckade få en tågresa 11/2 timme försenad :(

Hoppas ni alla har haft en skön helg
Kramen
Mia systeryster sa:

Men åh, vilka fina bilder du lagt ut. Det märks att ni njutit av stockholm på det bästa sättet! Det var riktigt roligt att träffa er alla, hoppas vi ses igen!

(jag blev helt paff när jag såg att du kommenterat innan jag ens publicerat mitt inlägg,haha, jag måste ha kommit åt knappen för publicera istället för förhandsgranska innan det ens var klart;) Lite trött är jag, tror jag visst;)

2011-03-27 @ 20:53:19 | http://systerystersdagbok.blogg.se/
cecce sa:

Har sottit och väntat på ditt inlägg!:-) Trodde du somnat:-)

Men...åh..jag bara visste det! Dina bilder är bara bäst!! Underbart!

Glad att du inte skrev om hur mina åh-jag-älskar-lakrits-läten! De hade kanske skrämt iväg en massa läsare:-)

Tack själv för fina dagar!

Miss you already!



puss och kram!

2011-03-27 @ 21:09:54 | http://ceccesblogg.blogg.se/
Carolines hemligheter sa:

Vilka underbara bilder, du är ju otroligt duktig med kameran!!! Förutom där jag hamnade på bild, det ser ju ut som jag dött :-D



Skönt att höra att ni kom hem ordentligt även om det blev med förseningar (att SJ aldrig lyckas få till en fungerande tågtrafik i Sverige...), stor kram till dig!

2011-03-27 @ 22:34:38 | http://jagsaracaroline.blogg.se/
Anna - Starwoman sa:

Gud vilka superfina bilder du tagit (som alltid) och så skoj det var att ses i verkligheten, det får vi göra om ngn ggn :-)



Kramar

Josefin -Happy Days- sa:

Så underbar helg du/ni verkar ha haft, det låter ju hur roligt som helst att göra en sån utflykt o samtidigt ha bloggträff! Pizzarullar hade jag aldrig hört talas om men gott värre såg det ut, får prova det någon gång. :-)

2011-03-30 @ 20:30:05 | http://landhagen.blogg.se/happydays/

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0