Adventljusstake


Det blev en ny....

Jag kunde inte motstå denna ljusstake när jag var på CityGross för ett par veckor sedan, kostade bara ett par tior så jag slog till :)
Köpte lösa siffror förra året men gillade denna då siffrorna sitter fast i ljusstaken och ljus inhandlades på IKEA i helgen så nu är jag redo att tända första ljuset i advent.

Angående min nya mascara så måste jag säga att jag tror jag gillar den, då jag har korta och ljusa fransar fick jag imorse lite längd och bra färg på dem, kanske lite kladdig så jag fick lite klumpar på fransarna men det kan ju också vara när den är precis ny!!!

Nu ska jag kolla lite bloggar och sedan ska här göras en fläskpannkaka som senare ska serveras med lingon, enkelt men gott ;)

Kramen
Cilla sa:

Sv:Tack=D



Vad fin,gillar det där med siffror:)

Kram

2010-11-15 @ 15:38:14 | http://cillapilla.devote.se
Carolines hemligheter sa:

Tänk att det är första advent nästa vecka, så mysigt!!! Jag tror det var länge sedan jag började förbereda mig för julen så tidigt som i år ;-)



Mor Annas pepparkakor med gorgonzola & cambozola blir det var och varannan kväll här hemma, det är ju så vansinnigt gott och helst med lite varm glögg eller ett glas julmust till! Och så Peter Jöbacks eller EMD:s julskiva så är kvällarna räddade ända fram till doppardan :-D



Stor kram & ha en mysig kväll!!!



PS. Ljusstaken ser jättefin ut och extra trevligt att du fyndade den till ett bra pris! DS.

2010-11-15 @ 17:02:45 | http://jagsaracaroline.blogg.se/
Milla sa:

Den stod jag och höll i när jag var i Ullared men så kom jag på att jag har 3 olika redan så jag la tillbaka den :)

2010-11-15 @ 17:11:59 | http://memillakilla.blogspot.com

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0