Ett grått, kallt och regnigt Skåne

Helsingborg i miniformat......

Usch vilken grå dag vi haft idag, tänk vad vädret påverkar oss!!! Jag är i alla fall mycket gladare och piggare när solen är framme och nu är det väl dags, jag läste ju i någon tidning att maj skulle bli så solig och fin????
Annars är jag nere i en downperiod just nu, jättejobbigt då jag blir ledsen för ingenting. Vet faktiskt inte vad det är för fel på mig??!!! Allt!!!!!

Mannen
jobbar och jag har ett stort beslut att göra, hur vet man att man gör rätt? Ska man lyssna på hjärtat?
Ikväll blir det Grey´s anatomy och frågan är om jag kommer att hålla mig vaken tills dess, tveksamt!!!
Efter en tuff arbetsdag där känslorna åkt bergodalbana känner jag mig riktigt tom och trött.

Lillkatten Helge ligger här i min famn och spinner och pussas, härligt med djur när man känner sig lite nere. Av dem får man alltid kärlek och värme ;o)
Nu ska jag rycka upp mig eller vad säger ni :o) Det är inte ett dugg synd om mig, livet blir som man gör det, låt det rinna av och gå vidare..............

Ha nu en skön kväll och låt inte andra köra över er.
Kramen
Kramen
jessi sa:

Det är ok att inte alltid vara på topp. Då behöver man sina nära hos sig. o en gosig katt hjälper mycket! Hoppas du mår bättre o ni känner att ni kan ta rätt beslut.



KRAM

2010-05-12 @ 19:04:08 | http://lyckoljus.blogg.se/
Emma sa:

Djuren betyder mycket! Gos från dom är BÄST!

Gör mig ledsen att du inte mår bra. Hoppas de löser sig & att du kommer fram till ett bra beslut för dig.

Tänker på dig!



Stora Kramar

2010-05-12 @ 19:45:24 | http://jemsi.blogg.se/
cecce sa:

Åh...jag lider med dej!

Önskar jag kunde göra något...

På lördag kommer jag i alla fall och huserar i föräldrarnas hus som är bortresta. Kanske du har lust att komma ut på landet och fika lite?? Skule gärna ta en tur till Outleten också. Jag har vikt tiden åt dej så då kan vi fika och snacka hur mycket vi vill...om du kan så klart.



Följ ditt hjärta!!



Vd gäller butik har jag faktiskt ingen aning. Tror inte man ska lyssna så mycket på vad andra säger utan satsa på det du är bra på. Ett pensionat kanske??



Kramar!!

2010-05-12 @ 19:55:27 | http://ceccesblogg.blogg.se/
Cia sa:

Hejsan,



Ville bara säga att jag känner igen mig så väl i det du skriver om downperiod och att bli ledsen för ingenting. Har själv så emellanåt.

Har inte nåt jättebra tips för att "bli av med det" men ville bara säga att du inte är ensam.

Ha en jättebra helg och ta hand om dig.

Kram

2010-05-12 @ 21:34:00 |
mamma mina sa:

Godmorgon gumman...Hoppas att du får en skön och mysig helg med familjen..Vissa dagar kan vara mera känsligare än andra..kan med ha såna dagar..men skönt att man hittar massa posetivt i det..Vi får hoppas att vädret blir bättre snart.kram kram

2010-05-13 @ 08:02:43 | http://blondis81blogg.se
Anna M sa:

Hej Tjejen!

Skulle bara trösta dig med att vädret uppåt landet inte heller är på topp. Men vi får väl njuta av solen i vårat minne och på våra bilder. Kan skicka några bilder av havet från Kap Verde om du vill, det var vackert. Linnea sitter här med mig och äter frukost och sa precis "vilket tråk väder va mamma", det regnar nämligen ute. Men jag tycker nog att det är lite mysigt, men så är jag ju lite knäpp... Var rädda om er och njut av varandra.

Kram Anna

2010-05-13 @ 09:41:29 |

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0