Underbar vecka i Grekland


Härliga bilder.....

Nu är vi hemma efter en helt underbar vecka på Rhodos. Vi har haft soligt och varmt, upp till 36 grader. Mycket badande i det varma turkosa Medelhavet, för det var verkligen turkost!!!!
Vi har åkt runt lite och jag har fått en hel del fina bilder som jag kommer att dela med mig av :o)
För att ha bokat denna resa två dagar före avresa är vi jättenöjda, vi har bott i Rhodos stad på hotellet Kipriotis som ligger vid havet och nära in till staden och inte att förglömma "The Old Town". Den Grekiska matkulturen är riktigt bra, vi har ätit god mat hela veckan och det märktes på på vågen i morse ;o(
Åtta dagar kändes mycket lagom denna gång då jag hade lite hemlängtan mot slutet, vi flög från Rhodos 00.30 i natt och var hemma vid 04.30 i morse. Och såååå kallt det var hemma i Sverige!!! Några timmars sömn har det blivit innan jag var tvungen att ge mig ut i bloggvärlden igen, det var lite svårt att hålla sig borta från datorerna på hotellet men jag lyckades ;o)
Vi träffade även ett jättetrevligt par ifrån Borås som vi hade många trevliga kvällar med, så nu planeras för nästa resa ;o)

Nu ska här packas upp och tvättas och sedan kommer jag att uppdatera med flera härliga bilder. Hoppas ni är tillbaka hos mig igen kära läsare.

Kramisar
Pia sa:

Susanne;

välkommen hem, ser ut som ni har haft en riktigt underbar semester.

Vad man längtar tillbaka när man ser alla dessa bilder.

Kramar

2010-07-19 @ 15:49:26 |

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0