Mera snö i Skåneland


Vackert med snö....

I morse när jag vaknade hade det kommit ganska rejält med snö under natten. Jag tog cykeln till jobbet men att cykla var inte det enklaste då ingen hade varit ute och skottat ännu. Det var riktigt lugnt på gatorna så troligtvis är det många som har ledigt i mellandagarna. Det var riktigt skönt att få komma igång och jobba igen, nu har man varit ledig i fem dagar och har mest suttit inne och ätit ;) På jobbet var det ganska lugnt då de flesta i huset är lediga nu mellan jul och nyår.

Ikväll åker den ena sonen hem till Norrköping igen, hoppas tågen går som dom ska och här hemma kommer det att kännas tomt nu när grabbarna åker hem en efter en :( (Den stora åker i morgon)

Tack alla ni som peppar mig med att fortsätta blogga och visst ska jag det men får kanske bli lite försiktig med vad jag skriver i fortsättningen ;)

Nu har mannen lagat mat så nu får jag sätta mig vid dukat bord och det gillas :)

Kramen
Cia sa:

Hejsan,

Jättevacker bild! Jag hoppas också att du fortsätter blogga, brukar titta in här i stort sett varje dag :-). Du tar jättefina bilder och har en trevlig blogg, kul att läsa om bl.a. allt gott du bakar. Blir alltid jättesugen att prova det själv men är ofta för lat ;-). Ha det så bra.

Kram,

Cia

2010-12-28 @ 07:32:11 |

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0