Ledig tisdag med lugn i sikte


Mer och mer börjar marken fyllas av dessa..........


Godmorgon!

Ja det kan jag nästan säga för idag sov jag länge, vaknade som vanligt tidigt 06.15 men lyckades somna om :o)  Har väl varit uppe en halvtimme och det ända jag gjort än så länge är att starta tvättmaskinen!!!! Tyvärr går ju dagen så himla fort när man sover så här länge men man kan inte både vila och hinna med mycket!!!!!! man får ta dagen som den kommer och det är riktigt skönt ibland :o)
Nu på morgonen har jag drömt och vet ni om vem, jo Ann-Louise!!! Min härliga bloggvän som jag snart ska få träffa på riktigt, ska bli så roligt. Men i drömmen flyttade jag till Stockholm och hamnade på hennes gata och mitt för hennes hus och där smög vi i fönstren för att kolla in varandra. Vi hade ju inte dejt förrän i november så vi kunde inte hälsa på varandra tidigare inte ;o)
Lustigt hur en dröm kan bli :o)

Lyckades få en liten höstbild igår när det var så underbart väder ute, dagen ser inte lika solig ut. Gillar dessa löv som man snart kan gå och sparka omkring i luften ;o)

Nu ska jag ta tag i hemmet lite och ringa ett samtal om min muffinsdekorkurs som är i morgon, hur roligt ska inte det bli.....:o) :O)

Må så gott alla
Kram

Mindy sa:

God middag gumman..Så härlig bild du bjuder på..men det gör du alltid..Skönt med en ledig dag..Hoppas att du får en sjön dag med..Härligt med drömmar..så skoj att ni ska träffas..skulle med velat träffa henne & dig så klart..Ha en skön tisdag söta.kram kram

2009-10-06 @ 12:17:16 | http://blondis81.blogg.se/
Miia - There´s no place like home sa:

Vilken fiiin bild! Du är superduktig verkligen ;)



Skönt med en ledig tisdag, speciellt när du jobbade hela helgen. Ha inte dåligt samvete för att du sov så länge, ibland behöver man verkligen sova ut.



Ha en skön kväll! Kraaaam

Annas inspiration sa:

hihi vilken rolig dröm :-)

Roligt att ses!

2009-10-06 @ 18:07:05 | http://annasinspiration.blogg.se/
jessi sa:

hihiii vilken rolig dröm! Du kommer inte bli besviken, Ann-Louise är så mysig!



Fin höstbild, gillar verkligen hösten!



KRAM!

2009-10-06 @ 19:35:40 | http://lyckoljus.blogg.se/

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0