Julafton närmar sig


Ytterligare en bild från Tivoli i Köpenhamn......

Nu är det inte många dagar kvar tills mysiga julafton är här :o) Nu börjar faktiskt julstämningen komma och jag tror att det var snön som gjorde susen. Vilken underbar dag vi haft idag med klarblå himmel, solsken och tio grader kallt, me like :o)

Mannen och jag har varit och handlat lite till helgen och i morgon blir det att steka köttbullarna till julbordet.

Igår kväll kom mannen hem med en jättepåse med olika saker som han fått i julklapp från företaget, det var choklad, kaffe, sill, korv, kex, ost och en massa annat smått och gott och idag fick han en jättefin julgrupp och en stor snygg skål proppad med chokladpraliner :o) Vad fick jag, jo en biobiljett!

Jag visar ytterligare en bild från mysiga Tivoli i Köpenhamn, där fanns så många vackra julgranar och denna var full med stora röda rosetter. Att åka till Tivoli varje jul kommer att bli en tradition för mig nu när jag flyttar till Skåne och jag har redan frågat om Cecce vill med och det ville hon gärna ;o) Tänk att jag redan har träffat en härlig vän i Skåneland, jag är så glaaaaad för det :o)

Hoppas ni får en trevlig fredagskväll
Kramen

cecce sa:

Vad gullig du är! Ska bli kul när du flyttar hit. Å det går fort ska du se. Snart är det februari:-)



Vilket fint foto! Ger en härlig julstämning.

Vilken lyx att få så fina julpresenter från sitt arbete. Det är annat än vad vi kommunalanställda får. En biobiljett på sin höjd:-)

Hoppas du kan njuta av alla godsakerna.



Idag har jag försökt baka lite. Vilket slit. Bakade Ernst kanelhjärtan. De var svårkavlade som sjutton och jag höll på att äta upp all degen i ren frustration. En julkaka och vit chokladtryffel blev det med. Ska försöka hinna med lite mer i morgon. Om jag orkar....



Sov gott min vän!

Kram

2009-12-18 @ 23:11:03 | http://ceccesblogg.blogg.se/
jessi sa:

Ja det är såå mysigt på tivoli... Jag var där ofta när bodde i Malmö! Vad härligt med så mkt bra julklappar från mannens jobb, kul att det är vettiga saker också! Jag har fått revybiljett från jobbet och sen har barn o föräldar gett choklad, hemmagjorda skorpor och sånt smått o gott. Mysigast är det med barnens egengjorda julkort!



Hoppas du får en MYSlördag!



KRAM

2009-12-19 @ 08:24:30 | http://lyckoljus.blogg.se/

Kommentera inlägget här.

Namn:

E-postadress (Publiceras ej):

URL/Bloggadress:
Spara uppgifter (tills nästa gång du kommenterar)

Kommentar:

RSS 2.0